Comedy U-night

De show is uitverkocht. Er worden op de dag zelf GEEN tickets aan de deur verkocht, helaas!


Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Donderdag 7 maart hebben we een heerlijke comedynight met grappenmakers die een speciale band hebben met ons podium. 

Thema van de avond is ‘Verbinding’. Waarom? In de naleving van corona zie je steeds meer dat mensen op zichzelf zijn; kinderen die meer op hun telefoon zitten in plaats van buiten spelen, ouderen die zich eenzaam voelen omdat de contacten minder worden, gezinnen die geen binding hebben en individueel langs elkaar leven.

Dus….het is tijd dat we meer verbinding zoeken met elkaar! Hoe doen we dat? Door ouderwets gewoon weer leuke dingen in te plannen, samen eten, samen een leuke spellenavond of gewoon samen naar een leuke comedy avond. Nou, die avond is er nu!

We hebben een geweldige line-up met Jandino Asporaat, Lovella Telesford, Tim Hartog en nog onbekend comedytalent. Host van de avond is Be Romy.

PROGRAMMA
18.45 doors open, vermaak jezelf in de foyer met levensgrote gezelschapsspellen!
19.15 start voorprogramma met 5 minutes of fame van comedytalenten
20.00 start hoofdprogramma

Let op, deze avond heeft een beperkt aantal zitplaatsen.

Comedy U-night

10 jaar Podium Islemunda!

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Met een extra grote zaal, artiesten met een speciale band met IJsselmonde of het podium en met een MeeMaakMuur. Brasserie op Zuid serveert de hele maand een speciaal jubileum-menu voor € 10. Bekijk de andere evenementen in ons programma!

Lees meer