CLUB BETON

CLUB BETON | Pauline van Leeuwen

In CLUB BETON beslissen zes jongeren uit Rotterdam-Zuid zich af te sluiten voor het geweld en gedonder buiten op straat. Zij leven samen in een huis en gaan maandenlang niet meer naar buiten. Verstopt achter veilige muren bouwen zij een eigen mini-maatschappij, waarin zij met fantasie, muziek en creativiteit de spanning van buiten proberen te vergeten. Maar hoe lang kun je je afsluiten, als het gedonder zo dichtbij komt? Wat als je voortdurend moet balanceren op de grens tussen goed en kwaad?

CLUB BETON maakt onderdeel uit van het NWE MKRS Festival. Een festival, georganiseerd door het Rotterdams Wijktheater, dat geheel in het teken staat van sociaal-artistieke kunstvormen.

Op zaterdag 4 juni 2022 is de voorstelling gratis te bezoeken om 15:30 uur in de theaterzaal van Podium Islemunda. GRAAG AANMELDEN VIA – BESTEL TICKETS – BUTTON.

De voorstelling is een initiatief van Podium Islemunda, Talentz Skool, Chance to Influence, CJG-IJsselmonde en Rotterdams Wijktheater. Op 14 mei 2022 ging CLUB BETON in première tijdens Young Urban Talentz Stag – GALA.

 

CLUB BETON

Bestel tickets

Kunst in de foyer

In de foyer hangt werk van Wendy de Jong, een kunstenaar uit Rotterdam-Zuid. Loop gerust binnen om de expositie te bekijken!

Lees meer