Cinema Islemunda Ladiesnight editie: Casanova’s

Cinema Islemunda heeft een ladiesnight editie op vrijdag 19 november. Dat belooft een heerlijk avondje uit met je vriendinnen, zussen, (schoon)moeder of collega’s.

Vanaf 18.00 uur ben je welkom. We ontvangen je in Brasserie op Zuid met een cocktail, lekkere hapjes en nog een drankje naar keuze. Er zijn diverse stands met o.a. kleding, make up, huishoudartikelen, accessoires en sieraden. Om 20.00 uur starten we de film Casanova’s.

Tickets kosten € 12,50. Wil je er ook wat uitgebreider bij eten, maak je avond dan compleet met een Islemundineetje. Ticket + Islemundineetje kost € 22,50.

Casanova’s

Genre: romantiek, komedie
Regie: Jamel Aattache
Met: Jim Bakkum, Birgit Schuurman, Lieke van Lexmond, Tygo Gernandt, Rienus Krul, Gaby Blaaser, Sergio Ijssel, Leo Alkemade, Juvat Westendorp, Jouman Fattal, Roeland Fernhout,
John Buijsman (Nederland 2020, kleur, 90 min.)

Casanova’s trok al meer dan 100.000 bezoekers en behaalde daarmee de status Gouden Film. De film is helemaal opgenomen in Rotterdam.

In de film komen vier mannen aan bod, die ieder met hun eigen onzekerheden te kampen hebben. Deze rollen worden vol overgave gespeeld door Roeland Fernhout, Leo Alkemade, Tygo Gernandt en Sergio IJssel. Het is daarmee al een feest van herkenning om al die bekende Nederlanders op het scherm voorbij te zien lopen – en er lopen er nog een flinke handvol rond in deze film. Ieder van hen heeft zijn eigen bagage die ze een plekje moeten geven, wat voor de nodige grappige situaties zorgt.

Casanova’s is een romantische komedie over een onzekere journalist (Jim Bakkum), die voor zijn werk undercover gaat om een mysterieuze datingcoach (Lieke van Lexmond) te ontmaskeren. Deze datingcoach geeft samen met haar vriend (Tygo Gernandt) een unieke versiercursus, waar een groepje mannen binnen een paar dagen wordt getransformeerd tot moderne casanova’s. Bij de cursus staat hem echter een grote verrassing te wachten wanneer hij ontdekt dat de datingcoach zijn onbeantwoorde jeugdliefde is, met alle gevolgen van dien…

 

Cinema Islemunda Ladiesnight editie: Casanova’s

Bestel tickets