Casper en Emma op jacht naar de schat

De film duurt 74 minuten. Nederlands gesproken, kijkwijzer: alle leeftijden (4+)

Casper en Emma zijn weer OP HET GROTE SCHERM terug! Het belooft weer een leuk en spannend avontuur te worden.
En niet zomaar één… ze trekken hun stoute schoenen aan en gaan als echte piraten op schattenjacht in Noorwegen. Zullen ze de echte schat kunnen vinden?

Casper en Emma zijn elkaars beste vriendjes en gaan graag op avontuur de bergen in, naar het strand en doen samen leuke dingen. Ook hun knuffels Mevrouw Konijn en Welpje gaan altijd mee.

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven.
Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!
De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen.
En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht.

De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

★★★★ VolgMama.nl
“Het leuke aan de Casper en Emma films vinden wij de avonturen die ze beleven en hun eigenwijsheid.”

Casper en Emma op jacht naar de schat

Bestel tickets