Casper en Emma en de Gouden Ring

Genre: Familiefilm
Speelduur: 80 min.
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: Alle leeftijden

Kennen jullie de leuke verhalen van Casper en Emma al? Deze gezellige nieuwe familiefilm is alweer de 7de bioscoopfilm van Casper en Emma, en waren allemaal al eens te zien bij Cinema Islemunda! Het wordt bij Islemunda dus weer een echte gezellige middag. Komen jullie ook?

Casper en Emma gaan samen met hun familie op vakantie naar het eiland Malta dat ligt in de Middellandse zee. Op hun eerste dag op het strand ontmoeten ze Pawlu en zijn knuffel, Dolfijn. Het begin van een echte vakantievriendschap.

Tijdens het spelen vinden de drie vriendjes samen iets bijzonders in de zee: een gouden ring! Casper en Emma denken dat iemand zijn trouwring is verloren en gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Maar het vinden van de eigenaar van de ring blijkt moeilijker dan gedacht. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis.

Als Emma en Pawlu nog bezig zijn met de speurtocht ontmoet Casper, Agatha, een meisje uit Malta. Uiteindelijk besluit Emma om de ring terug in zee te gooien. Maar op dat moment leert Casper de oma van Agatha kennen en wordt het mysterie van de gevonden ring toch nog opgelost…

Ad van de Donk – filmprogrammeur Cinema Islemunda

Casper en Emma en de Gouden Ring

Bestel tickets