Bob Marley: One Love

Genre: Biografie, Drama, muziek
Regie: Reinaldo Marcus Green (King Richard)
Met: Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch, James Norton, e.a.
Muziek: Stephen Marley en Bob Marley
Land: Verenigde Staten
Jaar: 2024
Lengte: 100 min

Taal: Engels, Nederlands ondertiteld

Bob Marley: One Love is een waar eerbetoon en zo verdient, voor een zeer bijzondere man die de boodschap van liefde en eenheid onder alle volkeren wilde brengen via zijn muziek.

Bob Marley: One Love viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. Ontdek voor het eerst het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek.
De film, geregisseerd door Reinaldo Marcus Green, werd geproduceerd in samenwerking met de familie Marley, en biedt een unieke kijk op het bijzondere leven achter Marley’s muziek. Met een uitblinkende Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) als de legendarische reggae artiest en Lashana Lynch, als zijn vrouw Rita Marley.

Moviemeter
“Kingsley Ben-Adir zet een overtuigende Bob Marley neer, maar Lashana Lynch steelt zeker de show als Rita Marley. Wat doet ze dat met verve zeg. Een mooi gegeven is ook dat in de film Stephen Marley voor de vocalen heeft gezorgd, en briljant gedaan heeft.”

Ad van de Donk –  filmprogrammeur Cinema Islemunda

Bob Marley: One Love

Bestel tickets

HAPJE ETEN VOOR DE FILM?

Bestel bij je kaartje een lekkere filmhap van onze Brasserie op Zuid. Zo heb je een compleet avondje uit!

Lees meer