Bigfoot Family

Genre: Animatie, Familiefilm
Regie: Jérémie Degruson en Ben Stassen
Nederlandse stemmen: Freek Vonk, Buddy Vedder, Kim-Lian van der Meij en Dennis Weening
( België 2020, kleur, 88 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+

Mooi gemaakte animatiefilm, met adembenemende beelden en een milieuvriendelijk verhaal, gemaakt door onze Zuiderburen. Gegarandeerd spannend en grappig.

In Bigfoot Family gaat Adam samen met zijn dierenvrienden op avontuur wanneer zijn vader Bigfoot verdwijnt.

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe.
Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Uit Belgische media:
De animatiefilm ‘Bigfoot Family’ is een groot succes, vooral in de Verenigde Staten.
Er keken al miljoenen mensen van over de hele wereld naar de film. Niets bijzonders zou je denken, maar het gaat om een op en top Brusselse film van productiehuis nWave uit Vorst.

 

 

Bigfoot Family

Bestel tickets

Lekker eten voor of na de film!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kunt u kiezen uit een entreeticket voor € 3.50 of een entreeticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer