Schilder workshop

In het weekend van 10 en 11 februari staat Podium Islemunda volledig in het teken van kunst. Met ATELIER ISLEMUNDA bieden wij lokaal talent de ruimte om hun kunstwerken te delen met de rest van IJsselmonde en omstreken. Op vrijdag februari 10 is de feestelijke opening met live muziek en spoken word. Wilt u zelf ook even uw creatieve ei kwijt? Op zaterdag 11 februari verzorgt de Chabotgroep IJsselmonde van 10:00 tot 11:30 uur een schilderworkshop in Podium Islemunda.

Tijdens de workshop maakt u kennis met acrylverf. Onder begeleiding van leden van de Chabotgroep gaan we proberen om een stilleven met bloemen of fruit te maken. Heeft u zelf al een onderwerp bedacht? Dan kunt u daarmee aan de slag!
De workshop kost €10. U heeft zelf geen canvas of kwast mee te nemen. Er wordt voor materiaal gezorgd. De materiaalkosten zijn in de prijs inbegrepen. Bij ontvangst krijgt u ook een gratis kopje thee of koffie.

De Chabotgroep
De Chabotgroep is een vereniging van amateurtekenaars – en schilders. De vereniging bestaat ongeveer uit 30 leden en bestaat inmiddels al 30 jaar. Ze is vernoemd naar Rotterdams meest bekende schilder Hendrik Chabot (1894-1949). Hij was een expressionistische schilder.

TIP! Trek iets comfortabels aan en kom niet gekleed in uw duurste kleren, want een vlek is zo gemaakt.

 

Schilder workshop

Bestel tickets