2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten

Het knutselen begint om 13:45 uur en de animatiefilm om 14:30 uur! De film duurt 65 minuten. 

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten, is een feest voor het hele gezin en de allerkleinsten.
De film is naar een idee van Jan Smit en is gebaseerd op de populaire tekenfilmpjes met liedjes, boeken met cd’s, een dvd en een theatervoorstelling. Alle liedjes in de film zijn geschreven en geproduceerd door Jan Smit & Edwin De Groot.

De stemmencast van de familiefilm 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten bestaat naast Jan Smit uit een aantal groten namen. Chantal Janzen speelt mama, Waylon mocht de stem van Oom Bob inspreken, Simone Kleinsma is te zien als Oma, Ronnie Flex is Hap De Geit, Saar van Aken speelt Anna & Skip Migchelsen speelt Joey.

Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur. Onderweg komen ze allemaal hindernissen tegen en leren ze om hun krachten te bundelen en maken veel nieuwe vrienden. Samen komen ze er wel!

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten

Bestel tickets

POFFERTJES BIJ DE FILM!?

Koop bij je filmkaartje meteen poffertjes en ranja, dan heb je een compleet middagje uit met de kids!

Lees meer