We mogen weer!

We mogen weer! Vanaf woensdag 26 januari ben je weer van harte welkom in ons podium in het hart van IJsselmonde. De programmering wordt vanaf nu weer opgebouwd dus houd onze website en de socials in de gaten voor updates.

Sowieso kun je elke dag koffie drinken of lunchen bij onze horecacollega’s van Brasserie op Zuid. Die hebben er ook heel veel zin in om weer aan het werk te gaan en je te ontvangen!

Voor een bezoek aan Brasserie op Zuid en Podium Islemunda gelden een aantal maatregelen, zodat voor iedereen een bezoek zo veilig mogelijk verloopt. Je hebt vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs nodig. In het pand houd je 1,5 meter afstand tot elkaar en draag je een mondkapje als je je verplaatst. Een vaste zitplaats is verplicht. We zijn voorlopig tot maximaal 22.00 uur open.

Kom je naar één van de voorstellingen of films? Koop dan je kaartje online via deze website. Als je coronaklachten hebt, blijf dan thuis. Je krijgt dan het aankoopbedrag van je kaartjes gewoon terug. Heb je hier vragen over, mail dan naar info@islemunda.nl.

We hopen je snel weer te zien!