Vier mee: Podium Islemunda 10 jaar!

Podium Islemunda is jarig! Op 1 maart 2024 bestaan wij tien jaar en iedereen is uitgenodigd voor ons verjaardagsfeestje. Op 1 maart ben je van harte welkom voor koffie/ thee en taart. De rest van de maand zijn er nog 10 bijzondere en uiteenlopende evenementen mee te maken, met o.a. Jandino, Marlon Pichel, Stanley Clementina en Shantykoor Rotterdam. Je kunt ook de hele maand een bijdrage leveren aan de speciale MeeMaakMuur.

Op vrijdag 1 maart trakteren wij op koffie/thee en taart. Iedereen is tussen 10:00 en 14:00 uur welkom om even binnen te lopen. De taarten worden gebakken en uitgedeeld door leerlingen van Recon openluchtschool, de nabijgelegen school voor speciaal onderwijs. Je kunt deze dag ook een bijdrage leveren aan de speciale MeeMaakMuur.


10 jaar 10 evenementen

In de rest van de maand maart zijn er nog 10 bijzondere evenementen mee te maken met artiesten die een speciale band hebben met ons podium of IJsselmonde. Onder andere een Comedy Night met Jandino, een concert van Marlon Pichel, een dansmiddag voor ouderen en een live podcast van Women Connected. Tijdens onze jubileummaand vindt ook de tweede editie van het I Feel Good Festival plaats, met Stanley Clementina & Friends op 2 maart en een kidsmiddag op 9 maart. En zo nog veel meer. Aan iedereen is gedacht! Brasserie op Zuid in de foyer serveert de hele maand een speciaal jubileum-menu voor € 10. De eerste kaarten zijn al te koop. Bekijk het volledige jubileumprogramma.


MeeMaakMuur

Rondom alle jubileumvoorstellingen kan je jouw mooiste herinnering, of wens voor de toekomst toevoegen aan een groot canvas. In de vorm van een geschreven tekst, een meegenomen foto of andere creatieve uiting. Deze verzameling beelden en ervaringen van bezoekers krijgt na maart een permanente plek in het gebouw. Als aandenken aan de eerste tien jaar Islemunda én als ambitie voor het podium van de toekomst. Dat wil je meemaken toch?! Je kunt je foto voor 1 maart ook al online inzenden via dit online formulier. Onder alle inzendingen vooraf worden tien avondjes uit verloot, bestaande uit een film of voorstelling voor twee personen, met een diner vooraf.

Het jubileumprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet (Maak mee in je wijk) en Fonds voor Cultuurparticipatie en is tot stand gekomen in samenwerking met Recon openluchtschool, IMPACT, Productiehuis Flow, Hey Sista You Got This, LantarenVenster, Het Huis van Asporaat, Marciano Madretsma, Talentz Skool, SKVR, Het Danspaleis, Women Connected, Dalton Palmentuin, Open Studio Islemunda, Productiehuis Cruz, Circusstad Festival en Cinema Islemunda.