Vacature bij IMPACT

IMPACT is een platform voor een nieuwe generatie creatieve makers met professionele ambities. Bij IMPACT ontwikkelen zij hun makerschap, voor en achter de schermen. Vanuit Rotterdam Zuid biedt IMPACT werk- en presentatieruimte, coaching op maat, produceert nieuw werk en verbindt makers en het werkveld. Daarmee draagt IMPACT bij aan een inclusieve cultuursector in Rotterdam. IMPACT wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en Podium Islemunda. Voor meer informatie: www.maakimpact.co

IMPACT heeft per direct een vacature voor een communicatiemedewerker / content creator voor 16 uur per week.

Profiel en functie
We zoeken iemand die IMPACT zichtbaar maakt en vertegenwoordigt naar de buitenwereld, online en offline. Die de essentie en behoeften van IMPACT en haar betrokkenen begrijpt en dit kan overbrengen aan anderen. Een communicatief sterke en sociale kameleon die zowel informeel als formeel taalgebruik beheerst en zo met de diverse stakeholders van IMPACT kan communiceren. Je vindt het leuk om samen te werken met creatieve makers met uiteenlopende achtergronden en ervaring. En om samenwerkingen tot stand te brengen. Je bent een storyteller en verzamelt motivaties, behoeften, verhalen en ontwikkelingen voor en achter de schermen en maakt deze zichtbaar in tekst en beeld. Je wordt enthousiast van de activiteiten van IMPACT, groot en klein: coaching trajecten, producties, diverse samenwerkingen, netwerkevents. Je functioneert goed binnen een klein team, kunt goed zelfstandig werken en neemt initiatief. Je bent creatief, open minded en ook praktisch hands-on. Je houdt van kunst en cultuur én hebt affiniteit met talentontwikkeling binnen de podiumkunsten en crossovers.

Werkzaamheden
-marketingplan uitdenken voor IMPACT (zichtbaarheid, netwerk, tone of voice en doelgroepen)
-communiceren met de verschillende stakeholders van IMPACT
-meedenken over strategie en campagnes
-social media planning maken en alle kanalen beheren
-content schrijven (interviews, maakprocessen, events, social media)
-publiek werven voor onze activiteiten (showcases, try-outs, netwerkevents)
-contacten onderhouden en uitbreiden met netwerk en makers
-samenwerkingen met mediapartners opzetten
-marketing team aansturen

Ervaring
Je herkent jezelf in bovenstaand profiel, wil aan slag met deze functie en de werkzaamheden en hebt aantoonbare ervaring als marketeer (online/offline). Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met een soortgelijke functie. Bij voorkeur ook een basis in vormgeving (kleine aanpassingen van uitingen van de vormgever) en website beheer (content updaten).

Voorwaarden
-minimaal 16 uur per week beschikbaar
-bereid om te reizen naar basis werkplaats van IMPACT bij Podium Islemunda (Rotterdam IJsselmonde)
-vergoeding op basis van CAO Nederlandse Podia afhankelijk van leeftijd en werkervaring
-bij voorkeur woonachtig in Rotterdam
-we bieden een overeenkomst op projectbasis voor +/- 16 uur per week (0,44 fte), op ZZP-basis, gedurende de periode oktober 2021 t/m 31 maart 2022 (met optie tot verlenging)

Interesse?
Stuur voor 16 oktober 2021 je cv met motivatie en voorbeelden van je werk per email naar info@maakimpact.co
onder vermelding van ‘sollicitatie vacature marketeer’. In de week van 18 oktober 2021 vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Voor meer informatie kan je terecht op www.maakimpact.co. Neem gerust ook contact op met projectleider Stefanie Vermeiren via 06-40 179 482.