Opening Cultureel Seizoen!

In het weekend van 9 t/m 11 september openen we het nieuwe culturele seizoen met een uitgebreid programma! Het hele weekend lang zijn er diverse activiteiten te beleven.

Vrijdag 9 september om 20:00 uur: KIJK JE KOP Comedyshow
Vrijdagavond zetten de comedytalenten van het jonge Rotterdamse Hiphopcollectief KIJK JE KOP de theaterzaal van Podium Islemunda helemaal op z’n KOP. Harde punchlines, hilarische comedysketches en herkenbare scenario’s zijn dé ingrediënten voor een avondje lachen gieren en brullen! Geen enkel onderwerp is taboe, dus wees voorbereid.

Zaterdag 10 september: Proeflessen in Rap performance, Theaterdans, Urban Dance en Zang (Kids)
Op zaterdagmiddag 10 september vindt de kick-off van Young Urban Talentz Stage (YUTS) plaats. Kids (9 tot 16 jaar) kunnen tussen 13:30 en 16:00 uur doorlopend meedoen met diverse proeflessen: Rap Performance, Theaterdans, Urban Dance en Zang. Deze worden verzorgd door docenten van Talentz Skool. Om 16:00 uur sluiten we de middag af met een gratis goochelshow in de grote zaal van Podium Islemunda, van niemand minder dan magic entertainer Roman Sudesh uit IJsselmonde. De show is geschikt voor alle leeftijden. Leuk voor het hele gezin!

Zondag 11 september: Zondagmiddag concert van Het Groot Niet Te Vermijden
Tot slot sluit Het Groot Niet Te Vermijden op zondagmiddag 11 september het openingsweekend van Podium Islemunda af met een uitverkocht concert.