Open Studio Islemunda is terug!

De Open Studio is een wekelijks terugkerend, laagdrempelig talentontwikkelingstraject op het gebied van podiumkunst voor beginnende amateur muziek- en theaterbeoefenaars van alle leeftijden en achtergronden. Ze krijgen coaching van professionals op het gebied van muziek, zang, acteren en performance.

Coach de Coach
Bij de Open Studio hebben we in de afgelopen 8 jaar veel talenten zien groeien van beginners, naar amateur tot (semi-)professionals. Veel oud-Open Studio deelnemers maken al zelfstandig muziek door te produceren, songteksten te schrijven of muziek te componeren. Zij die wat voor andere beginnende talenten uit de wijk willen betekenen: Laat je opleiden tot Coach van de Open Studio!
Meer informatie via deze link.

Zowel Marjet Roerink en Marlon Pichel hebben veel ervaring in het geven en volgen van Train -de- Trainer trajecten. Zo heeft Marjet Roerink jarenlang het succesvolle Kweekvijver traject gedoceerd (SKVR en St. Aight) en won Marlon Pichel het Train -de Trainer traject in 2016. Alle coaches zijn didactisch opgeleid en hebben de kennis en vaardigheden ontwikkeld om de aspirant coaches de coaching aspecten mee te geven.

Muzieksalon voor 55-plussers

Marjet Roerink start vanuit haar Open Studio ervaring én een eerdere, succesvolle muziektheater-voorstelling met oudere muzikanten in IJsselmonde, een ware Muzieksalon voor senioren in Rotterdam Noord en Zuid. Een plek waar ouderen die graag muziek maken samen jammen, onder leiding van jongere bandleiders én de warme regie hand van Marjet, om vervolgens naar een optreden toe te werken. De positieve kracht die uitgaat van het samen muziek maken- en dus niet achter de geraniums verdwijnen- is groot weten we uit ervaring. De muzikaal leiders en Marjet zien erop toe dat de muziekgenres divers zullen zijn, evenals de achtergronden van de deelnemers zelf.

Meer informatie via deze link.

Coach de Coach en OUDFIT: Muzieksalon zijn onderdeel van Cultuur Boost en worden mede mogelijk gemaakt door CultuurConcreet, Podium Islemunda en Productiehuis Cruz.