Informatiebijeenkomst Groen & Grijs

Bezocht u de Klimmende Bever? Kwam u als pionier in de wijk of zag u het dorp IJsselmonde veranderen in een wijk van Rotterdam? Kent u de scharensliep of de schillenboer nog? Wat voor rol speelde de verzuiling en bij welke ‘groep’ hoorde u? Wat zijn bijzondere gebeurtenissen geweest of veranderingen die hebben plaats gevonden in uw leven of in de wijk?

Wij zijn op zoek naar mooie en inspirerende verhalen van ouderen!
Vol nostalgie en herinnering aan vroeger. Wijze lessen van toen voor de generatie van nu. Dingen die niet in de vergetelheid mogen raken of die u graag met ons zou willen delen.

‘Ontdek jezelf, verrijk je wijk’ editie Groen & Grijs zoekt 65+ ers uit de wijk IJsselmonde of vrienden en bekenden van Podium Islemunda om mee te doen aan ons nieuwe project!

Informatie uurtje
Op dinsdag 8 november, donderdag 10 november en vrijdag 11 november organiseren wij een informatie uurtje om u meer te vertellen over dit project. Ook is er gelegenheid om vragen te vertellen. En natuurlijk is er koffie met gebak. Aanmelden (wel fijn, niet verplicht) kan via educatie@islemunda.nl.

Data en tijden: dinsdag 8 november om 10:00 uur | donderdag 10 november om 10:00 uur | vrijdag 11 november om 14:00 uur