nieuw festival!

DRIE EVENTS IN ÉÉN WEEKEND IN HET HART VAN IJSSELMONDE

Het I FEEL GOOD FESTIVAL is een nieuw Rotterdams event voor jong en oud!
Muziek, comedy, spoken word, dans en karaoke komen samen in een tweedaags festival in Podium Islemunda.

Op 13 en 14 januari 2023 kan iedereen genieten van een bomvol programma. Het festival bestaat uit twee avonden en een gratis middagprogramma voor de kids. Het wordt een echt oldskool feestje vol newskool talent en good vibes!

VRIJDAGAVOND begint het festival met een comedy night met live muziek, karaoke en een afterparty. Edson da Graça komt naar IJsselmonde om je samen met de comedy talenten van KIJK JE KOP een hilarische avond te bezorgen. Open Studio zorgt met Rotterdamse talenten voor de muzikale omlijsting. En het publiek beslist wie de grootste grappenmaker van de avond is.

ZATERDAGMIDDAG is de hele middag voor de kids! Er is heel veel te doen, zoals een fancy corner, game corner, Angels beauty garden, workshops dans, muziek op schoot, schminken, ballonnen vouwen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Geschikt voor kids tussen 0 en 12 jaar oud. En natuurlijk zijn er ook optredens van bekende artiesten zoals Skitta, Flex Rotterdam en…een verrassingsact. En niet te vergeten, een meet & greet voor de allerkleinsten met Paw Patrol. Deze middag is helemaal gratis te bezoeken!

ZATERDAGAVOND sluiten we het I Feel Good Festival af met een heerlijke line-up van bekende artiesten uit Rotterdam. Shirma Rouse neemt haar muzikale vrienden mee waaronder Yuli Miquel, Lady Shaynah, Kay Slice en Dwayne Lace. Er is spoken word van Moze Nael en breakdance door Menno van Gorp. De vibe is good, feel good!

PROGRAMMA 

We hebben een geweldige line-up met o.a. KIJK JE KOP, Flex Rotterdam, Skitta, Shirma Rouse, Yuli Miguel, Dwayne Lace, Menno van Gorp, Edson da Graca, Moze Nael en vele anderen.

TICKETS

Koop je tickets voor de vrijdag- en zaterdagavond lekker voordelig online! Je eerste drankje is inbegrepen.

vr 13 | vvk € 15 | deurtickets € 17,50 | programma en tickets

za 14 | vvk € 20 | deurtickets € 22,50 | programma en tickets

Heb je zin in een weekender? Je kunt een combi ticket voor vrijdag- en zaterdagavond in de voorverkoop online
kopen voor maar € 30.

Het zaterdagmiddagprogramma is helemaal gratis, maar we willen wel graag dat je je registreert door een € 0 ticket te bestellen. Dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten en dan kunnen we het publiek ook nog contacten na afloop om te vragen hoe het was!

CREDITS

Het I Feel Good Festival wordt mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet. Cultuur Concreet stimuleert kunst en cultuur in de wijken van Rotterdam, onder meer met behulp van financiële bijdragen voor Maak mee in je Wijk.
Het festival wordt geprogrammeerd en georganiseerd door Podium Islemunda, Hey Sista You Got This, O. Festival, Productiehuis Cruz, Talentz Skool, SKVR en Gerser Media.