EXPOSITIE LINEKE KWIKKERS

Er hangt weer nieuwe kunst uit IJsselmonde in onze foyer! De werken van Miep Kalle hebben plaatsgemaakt voor die van Lineke Kwikkers.

Lineke Kwikkers is een vertrouwd gezicht in Podium Islemunda. Sinds 2013 is zij actief als vrijwilliger. En nu staat ze zelf in de spotlights met haar prachtige kunstwerken!

Lineke is opgegroeid in het stadse Rotterdam en woont al sinds lange tijd in Oud-IJsselmonde.

“Mijn creatieve reis is begonnen in 2007 met Mandala tekenen. Medio 2009 heb ik een eerste stap gezet om te gaan schilderen. Dit was en
is nog steeds een ontdekkingstocht. Met het volgen van teken,- en schilderlessen heb ik mijn creativiteit verder kunnen ontplooien.
Het werken met Acrylverf in combinatie met andere materialen en technieken, maakt het voor mij heel bijzonder en boeiend om te zien
wat het eindresultaat wordt. Elke keer weer. Mede daardoor is mijn werk zeer divers. De laatste jaren wordt mijn werk echter strakker en heel kleurrijk, iets waar ik zelf heel vrolijk van wordt. De schilderijen die nu te zien zijn in Podium Islemunda, zijn een weergave van mijn creatieve reis” .

Het werk van Lineke hangt van 27 maart t/m 25 april 2022 in de foyer van Podium Islemunda. Loop gewoon naar binnen en laat je verrassen! De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van Brasserie op Zuid.

  • maandag 10.00 tot 15.00 uur
  • dinsdag t/m donderdag 10.00 tot 18.00 uur
  • vrijdag 10.00 tot 20.00 uur
  • zaterdag 12.00 tot 18.00 uur
  • zondag 09.00 tot 18.00 uur

Als er buiten de openingstijden van Brasserie op Zuid programma van Podium Islemunda is, kan de expositie uiteraard ook bezocht worden.

Heb je vragen of interesse voor een bepaald schilderij dan kun je contact opnemen met Lineke via lkwikkers@hetnet.nl.

Wij zijn elke dag open!

Je kunt elke dag bij ons naar binnen lopen voor een bezoek aan de bibliotheek, de brasserie of de expositie in de foyer. Vanaf 10.00 uur staat de deur sowieso open!

Lees meer