Eerste I Feel Good concert met Dwayne Lace & Friends

De Rotterdamse zanger Dwayne Lace treedt op vrijdag 8 december op in Podium Islemunda voor het eerste I Feel Good concert. Maak je klaar voor een ontspannen start van je weekend met een heerlijk concert in een fijne sfeer.

Dwayne Lace heeft voor zijn I Feel Good concert zelf het programma gemaakt en veel muzikale vrienden uitgenodigd. Hij staat samen op het podium met Lloyd de Meza, Ebony Winter, Kim Petite, Dialorian, Thamia, Momo & Cici en Sola. Maureen Fernandes en Martin Jacott verzorgen de backing vocals, Ms. Aba is de host van het concert.

Het concert van Dwayne Lace is het eerste in een nieuwe concertserie van Podium Islemunda. Elk concert in de serie draait om één bekende Rotterdamse artiest die vrienden uitnodigt om mee op te treden. Het tweede I Feel Good concert is op 19 januari met Yuli Minguel (foto).

Dwayne Lace
De Rotterdamse zanger Dwayne Lace is een graag geziene gast in Podium Islemunda. Hij trad eerder dit jaar op met Shirma Rouse bij het I Feel Good Festival en hij zong mee in het gospelprogramma met Elvis E. Daarnaast heeft Dwayne Lace het podium gedeeld en in de studio gewerkt met artiesten zoals Anouk, Ruth Jacott en Romy Monteiro.

I Feel Good
De concertserie is de aanloop naar het grote I Feel Good Festival tijdens de jubileummaand ter ere van 10 jaar Podium Islemunda. Na het festival volgen nog concertavonden in mei, september en november 2024. I Feel Good wordt zo een herkenbare programmalijn binnen het aanbod van Podium Islemunda, waarmee heel gericht cultureel uitgaanspubliek (18-44 jaar) wordt aangesproken. Zowel het festival als de concertserie worden geprogrammeerd door Bernadette Pires en Mathie Lock namens Hey Sista You Got This.

Maak Mee In Je Wijk
Cultuur dichterbij brengen, dat is het doel van Maak Mee In Je Wijk. Onder de hoede van Stichting Cultuur Concreet en gesteund door gemeente Rotterdam wordt dit culturele meerjarenprogramma uitgevoerd in IJsselmonde en Prins Alexander. In IJsselmonde werken we aan het ondersteunen van bestaande lokale initiatieven en samenwerking met stedelijke partijen. Eerder dit jaar konden inwoners van IJsselmonde genieten van het I Feel Good Festival, Ademloos Oeverloos en het feest met Halloween.

I Feel Good concert met Dwayne Lace | 8 december | Podium Islemunda | Ticket: €10,- (voorverkoop)