Een bijzonder kerstdiner voor ouderen

Woensdag 14 december vindt vanaf 16:30 uur in Podium Islemunda een bijzonder kerstdiner voor 50 ouderen plaats. Leerlingen van de vmbo-school PT010 werken namelijk mee aan de organisatie. De tweedejaars leerlingen van de school zitten samen met de ouderen aan tafel en zorgen voor goeie gesprekken en een ontspannen sfeer. De derdejaars helpen mee met de bediening en hebben het culturele programma bedacht en voeren dit zelf ook uit.

De ouderen zijn uitgenodigd door Diana Gemerts, Haidy Mac-Intosh en Sharon Bakboord. Zij organiseren regelmatig activiteiten voor eenzame ouderen. Deelname voor de ouderen is gratis. In een mum van tijd waren alle tafels al gevuld. Een bevestiging dat het bealngrijk is dat wij dit doen voor de mensen!

Ontdek jezelf, verrijk je wijk
Het kerstdiner is onderdeel van het project ‘Ontdek jezelf, verrijk je wijk’, een tweejarig intergenerationeel cultuureducatieproject van Podium Islemunda, PT010 en Jeugdtheater Hofplein. Het thema van het eerste jaar is Groen & Grijs. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie.