CLUB BETON OPNIEUW TE ZIEN TIJDENS HET NWE MKRS Festival!

Op 3, 4 en 5 juni vindt in Podium Islemunda het NWE MKRS Festival plaats. Een festival, dat wordt georganiseerd door het Rotterdams Wijktheater en geheel in het teken staat van sociaal-artistieke kunstvormen.

Je kunt tijdens dit festival het werk zien van nieuwe makers, zoals Patrick Ribeiro (CONTRA CORRENTE), Pauline van Leeuwen (CLUB BETON) en Joost Roskam (De Tweebosstraat). Bekijk hier het hele programma!

CLUB BETON
In mei ging de voorstelling CLUB BETON al in première tijdens Young Urban Talentz Stage. Kon je er toen niet bij zijn? Op zaterdag 4 juni 2022 is de voorstelling gratis te bezoeken om 15:30 uur in de theaterzaal van Podium Islemunda.

In CLUB BETON beslissen zes jongeren uit Rotterdam- Zuid zich af te sluiten voor het geweld en gedonder buiten op straat. Zij leven samen in een huis en gaan maandenlang niet meer naar buiten. Verstopt achter veilige muren bouwen zij een eigen mini-maatschappij, waarin zij met fantasie, muziek en creativiteit de spanning van buiten proberen te vergeten. Maar hoe lang kun je je afsluiten, als het gedonder zo dichtbij komt? Wat als je voortdurend moet balanceren op de grens tussen goed en kwaad?

De voorstelling is een initiatief van Podium Islemunda, Talentz Skool, Change to Influence, CJG-IJsselmonde en Rotterdams Wijktheater. Op zaterdag 4 juni maakt CLUB BETON onderdeel uit van het NWE MKRS Festival, georganiseerd door het Rotterdams Wijktheater.