Atelier Islemunda: een week vol kunst uit IJsselmonde!

Van 7 t/m 11 februari 2024 vindt in Podium Islemunda de tweede editie van Atelier Islemunda plaats. Dit jaar is de bijzondere verzamelexpositie uitgebreid naar vijf dagen! Diverse lokale kunstenaars uit IJsselmonde delen een week lang hun werk met de rest van IJsselmonde: van schilderwerk, breiwerk tot aan poëzie en meer! Daarnaast verzorgt een aantal van hen ook een leuke workshop.

Op woensdag 7 februari wordt Atelier Islemunda om 19:00 uur feestelijk geopend met muziek en spoken word. Entree is gratis. Voor de bezoekers staat ook een gratis glaasje bubbels klaar. Kom langs, laat je inspireren en maak mee!

Workshop dichten op kunst
Schrijf jij graag gedichten? Zou je willen schrijven op kunst van anderen? Kom dan woensdagmiddag 7 februari om 15:15 uur naar de workshop dichten op kunst door dichters Jeffrey de Ruijter en Abigail Watson. Onder begeleiding van hen zal je je laten inspireren door de kunstwerken die te zien zijn bij de verzamelexpositie van Atelier Islemunda en een gedicht schrijven op een door jouw uitgekozen werk. Reserveer hier je gratis ticket.

Breiworkshop
Op zaterdag 10 februari geven breikunstenaars Diana Kuik en Adriane Keldenich om 10:15 uur en om 13:15 uur een leuke breiworkshop. In deze workshop maak je kennis met de basistechnieken en ga je aan de slag met het breien van een sjaal. Patronen en materialen zijn aanwezig. Maar je bent vrij om je eigen breinaalden en wol mee te nemen. Reserveer hier je gratis ticket voor de ochtendworkshop en reserveer hier je ticket voor de middagworkshop.

De verzamelexpositie van Atelier Islemunda is van 7 t/m 11 februari 2024 gratis te bezoeken op de volgende tijden:
• woensdag t/m zaterdag vanaf 10:00 uur
• zondag 11 februari vanaf 09:00 uur