Jouw bezoek


Kaartverkoop

Online

Kaarten voor de films en voorstellingen zijn makkelijk en snel online te bestellen. Wij werken voor onze kaartverkoop met Stager.

 

Aan de kassa

Op woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur en op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur kun je ook terecht bij de kassa in de foyer.

Als er activiteiten met kaartverkoop zijn, is de kassa een half uur voor aanvang van de activiteit geopend. Maar neem geen risico op een uitverkochte zaal, koop je kaartjes van te voren online!

 

Afrekenen bij de kassa kan alleen contactloos dus met betaalpas of de mobiele telefoon.

 

Kaarten telefonisch reserveren is niet mogelijk.

 

Ruilen van kaarten

Ben je verhinderd en meld je dat vóór de betreffende activiteit waar je je kaartjes voor hebt gekocht? Wij geven geen geld terug, maar je mag je kaartjes wel omruilen voor een andere activiteit in Podium Islemunda. Als de andere activiteit een lagere ticketprijs heeft geven we het verschil in prijs niet terug. Als de andere activiteit een hogere ticketprijs heeft, verzoeken we je het verschil bij te betalen. Neem over het ruilen van kaarten contact met ons op via info@islemunda.nl.

 

Bezoekersvoorwaarden

Podium Islemunda hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van VSCD.

Adres en route

Podium Islemunda
Herenwaard 17
3078 AK Rotterdam
bel voor de kantoren: 010 268 03 71
bel voor kassa en bezoekersinformatie: 010 268 03 70
info@islemunda.nl

Plan je route

Openbaar vervoer

Podium Islemunda ligt naast winkelcentrum Keizerswaard onder het grote vierkante flatgebouw aan de Herenwaard. Bij het winkelcentrum stoppen de bussen 48, 70, 76, 144, 145 en 183. Tramlijn 23 en 2 stoppen voor de deur van Podium Islemunda, halte Keizerswaard.

Kom je met het ov, houd dan rekening met extra reistijd vanwege de werkzaamheden aan de Roseknoop.

Parkeren

Kom je met de auto, houd dan rekening met extra reistijd vanwege de werkzaamheden aan de Roseknoop.
De ingang van de parkeergarage is aan de Palmentuin, te bereiken via de Groene Tuin. Volg de ANWB borden ’Parkeren Keizerswaard Noord’. Rondom Podium Islemunda kun je ook je auto kwijt, maar let op: er geldt betaald parkeren op bepaalde tijden en plekken.

Achter Podium Islemunda is op twee minuten loopafstand een groot gratis parkeerterrein beschikbaar. Deze ligt aan de Dadeltuin.

 

werkzaamheden roseknoop

Vanwege de werkzaamheden aan de Roseknoop (het gebied tussen de 2e Rosestraat, Colosseumweg, Laan op Zuid, Beijerlandselaan, Hilledijk/Putselaan en het Varkenoordseviaduct) zijn wij tussen maandag 1 mei en zondag 29 oktober 2023 minder goed bereikbaar met de auto en het OV. Kijk op deze website voor een actueel OV-reisadvies.

Dienst- en artiesteningang

De dienstingang / artiesteningang / laad en los kun je vinden op het adres: Kruidentuin 20, Rotterdam.