DE WILDE STAD (GOUDEN FILM) Film

CINEMA ISLEMUNDA

FR 1 FEB

Gouden Film voor DE WILDE STAD

De bioscoopfilm DE WILDE STAD heeft de Gouden Film status bereikt en meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken.

De makers van DE NIEUWE WILDERNIS en HOLLAND, NATUUR IN DE DELTA laten met DE WILDE STAD de stedelijke natuur zien vanuit het perspectief van de vele onopgemerkte wilde dieren en planten.

DE WILDE STAD is een bioscoopfilm die gescripte scènes verbindt met documentaire beelden van de stedelijke natuur. Het is een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met plotwendingen.

Het is een verhaal vol ontmoetingen tussen dieren en mensen met in de hoofdrol de bekende filmkater Abatutu. De kat is een rasechte stadsbewoner. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, zowel dieren als mensen. Hij ziet dingen die voor veel mensen onopgemerkt blijven, simpelweg omdat ze te druk zijn, met zichzelf of met hun mobiele telefoon en geeft zijn commentaar daarop.

Acteur Martijn Fischer verzorgt de voice-over.
Platenlabel Top Notch produceerde de muziek met nummers van onder meer Sef, Thijs Boontjes en Manke Nelis.

“Sir David Attenborough zou er jaloers op kunnen zijn. Geweldige natuurfilm, ik zeg het écht met nadruk. Minitieus, door een ringetje te halen”
Matthijs van Nieuwkerk – De Wereld Draait Door

De Volkskrant
“aandoenlijk en geschikt voor jonge kijkers. BBC-waardige beelden”

Trouw
“De beelden zijn spectaculair. jong en oud zal hier plezier aan beleven”

NRC
“Een dynamisch gefilmd grootstedelijk natuurverhaal begeleid door opzwepende muziek. De blik van Abatutu is onweerstaanbaar”

AD
“Originele en unieke beelden. De Wilde Stad toont een verborgen wereld die magnifiek in beeld is gebracht”

PRIJZEN

Aanvang 20.00 uur

Entree € 5.00
Entree+Filmhap € 12.50

Koop hier uw kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op DE WILDE STAD (GOUDEN FILM) 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief