RTL TALENT ACADEMY SUMMERSCHOOL Theater

TELEKIDS

MA 14 AUG T/M ZA 19 AUG

Islemunda faciliteert de RTL Talent Academy Summerschool deze zomer

Barrie Stevens zoekt talentvolle ruwe diamanten!
Werk een week lang intensief aan zang, spel en dans binnen een breed pakket aan binnen- en buitenlands musicalrepertoire.

Groepen: 10 t/m 14 jaar en 14 t/m 18 jaar

Je werkt zes dagen met topcoach Barrie Stevens, choreograaf Matthijs van der Meer en musicalster Cindy Bell. Je repeteert aan een gevarieerde showcase met op de laatste dag een presentatie in het theater!

Het niveau is hoog en het lesprogramma is intensief, dus je hebt al de nodige ervaring in de musical disciplines.

Is de Summerschool iets voor jou?
Stuur dan je naam, leeftijd, foto en je ervaring naar service@rtltalentacademy.nl o.v.v. ”aanmelding SUMMERSCHOOl” en wie weet word jij uitgenodigd om deel te nemen aan de RTL Talent Academy Summerschool!

Week 1: 24 t/m 29 juli 2017 ’s Hertogenbosch, De Muzerije
Week 2: 14 t/m 19 augustus 2017 Rotterdam, Islemunda Studio’s
Week 3: 21 t/m 26 augustus 2017 Amsterdam, Brasa Studio’s

Meer informatie en aanmelden via www.rtltalentacademy.nl

ACHTERGROND
RTL Talent Academy organiseert deze zomer op 3 plekken in Nederland de Summerschool. Artistiek leider van deze eerste jaargang is niemand minder dan Barrie Stevens. De gerenommeerde regisseur en choreograaf begeleidt samen met zijn team 6 dagen lang leerlingen tussen de 10 en 18 jaar in hun passie en talent in de musical disciplines zang, dans en spel. Het resultaat: een voor Nederlandse begrippen ongekend mooie eindpresentatie in het theater en nieuw verworven vaardigheden.

Samenwerking
De RTL Talent Academy en MB Production Company slaan voor deze Summerschool de handen ineen om deelnemers uit het hele land op topniveau verder te scholen. Directeur André Pouwer: “Met de samenwerking met MB Production Company van Barrie Stevens en Matthijs van der Meer komt een jarenlang gekoesterde wens in vervulling; De RTL Talent Academy Summerschool. Scholing op het hoogste niveau voor een brede groep leerlingen van binnen én buiten de school”.

Zo’n 20 deelnemers krijgen de gelegenheid een week lang intensief te werken aan zang, spel en dans binnen een breed pakket aan binnen- en buitenlands musical repertoire. “Na 5 dagen repeteren voor een gevarieerde showcase volgt dan op de 6e dag de uitdaging in het theater; de eindpresentatie. Dan komt alles samen en laat iedereen zichzelf zien aan het publiek”, aldus Barrie Stevens.

Hoog Niveau en Topcoaches
Het niveau is hoog en het lesprogramma intensief, dus het is gewenst dat de deelnemers al beschikken over de nodige ervaring in de musical disciplines. Typisch iets voor deelnemers die al in producties hebben gespeeld of al enige jaren lessen in zingen, dansen en/of acteren hebben gevolgd. Topcoaches Berrie Stevens (o.a. Soundmixshow, Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat), Matthijs van der Meer (o.a. Heerlijk Duurt Het Langst) en Cindy Bell (o.a. The Sound of Music) beschikken over een schat aan ervaring en expertise om een onvergetelijke week te bieden.

Meer informatie en aanmelden via www.rtltalentacademy.nl

PRIJZEN

Meer informatie en aanmelden via www.rtltalentacademy.nl

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op RTL TALENT ACADEMY SUMMERSCHOOL