JANNEMAN ROBINSON & POEH (NL) Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 20 FEB

Genre: Live action, Avontuur, Kinderen & Familie, Komedie

Regie: Marc Forster (Finding Neverland)
Met: Ewan McGregor, Bronte Carmichael, Hayley Atwell, Mark Gatiss
(VS 2018, kleur, 104 min.) Taal: Nederlands

Beoordeling IMDb 7,4 / 10

Wat een leuke film over echte vriendschap. Als je echt wilt genieten van.... en een gevoelige snaar hebt, dan moet je deze film zeker kijken. Voor het hele gezin geschikt. Een Disney topper.

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Christopher Robin vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes.
Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.
Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Gids.tv
Liefdevol, hartverwarmend en wederom een prachtige versie van de beroemde verhalen.
Dat is Christopher Robin, waarin alle personages aan bod komen, zeker. De tekenfilmfiguren worden op bijzondere wijze op het scherm getoverd. Niet alleen keren Poeh, Iejoor, Teigetje en Knorretje terug, ook zijn er kleine rollen weggelegd voor Uil, Konijn, Kanga en haar baby Roo.

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

104 min

Reacties op JANNEMAN ROBINSON & POEH (NL) 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief