DUCK DUCK Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 16 OKT

Het knutselen begint om 13:00 uur en de film om 14:00 uur
Genre: Animatie, Familiefilm

Regie: Christopher Jenkins
Nederlandse stemmen: Daan van Rijssel, Johnny Kraaijkamp jr., Patrick Martens, Liza Sips ,
Kim-Lian van der Meij, e.a. (China 2018, kleur, 91 min.)
Nedelands gesproken, kijkwijzer: 6+

Duck Duck is een familiefilm gemaakt door de makers van Shrek en Home, waardoor je de nodige humor, prachtige animaties en een hartverwarmend verhaal kan verwachten. Samen met Grace.
Deze leuke animatiefilm gaat over vriendschap, liefde en volwassen worden.

In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse ganzentrek.

Tijdens een roekeloze vlucht scheidt ben per ongeluk twee kleine eendjes, Vie en Mo van hun groep. Om ze vervolgens te redden uit de klauwen van de slechte kat Banzou. Hoewel Ben niet van plan is om ze twee eendje op sleeptouw te nemen, ziet hij het als een prima oplossing. Hij is immers geblesseerd geraakt. Em hey je hoeft niet snel te zijn onderweg, zolang je maar zorgt dat je sneller dan je medereizigers bent. Vandaar dat hij Vie en Mo wel wil helpen hun groep te vinden die door hun begeleider naar het paradijs wordt gebracht. Wat volgt is een avontuurlijke reis vol knotsgekke belevenissen waarbij je het regelmatig uitgiert van het lachen.

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

91 min

Reacties op DUCK DUCK 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief