DE DIEREN UIT HET HAKKEBAKKERBOS Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 21 FEB

Genre: Animatie, Familie, Musical

Regie: Rasmus A. Sivertsen
Nederlandse stemmen: Finn Poncin, Pepijn Koolen, Marcel Jonker, Thijs Overpelt, Stephan Holwerda, e.a. (Noorwegen 2016, kleur, 75 min.) Nederlands gesproken, Kijkwijzer: alle leeftijden 

Fijne animatiefilm waarin de muizen in het Hakkebakkebos besluiten dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.
De dieren uit het Hakkebakkebos zit boordevol aanstekelijke Nederlandse liedjes. 

De regisseur maakte eerder Solan & Ludwig - De grote kaasrace.
Het Hakkebakkebos is een bos zoals je er zoveel van hebt in de Noorse wildernis. Maar er is één verschil; de dieren die hier wonen, kunnen praten.Ze leven bovendien in huizen die vergelijkbaar zijn met de huizen van ons mensen en sommigen werken voor de kost. Zo is Hazeman bakker van beroep en fungeert Bruintje Beer als een soort van burgemeester. 

Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. 
Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten. 

de Volkskrant
“…lieve verfilming…vrolijke liedjes…fraai…zachtmoedig en opgewekt…liefdevol”

De Telegraaf
“…warm pleidooi voor vriendschap…vrolijke beestjes…aandoenlijk”

PRIJZEN

Aanvang 14:00 uur 

Entree 3 euro

Koop hier uw kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

75 min

Reacties op DE DIEREN UIT HET HAKKEBAKKERBOS 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief