DE KLEINE HEKS Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 30 JAN

Genre: Familiefilm, Avontuur, Komedie

Regie: Mike Schaerer Nederlandse stemmen: Vivienne van den Assem, Tygo Gernandt en Sterre Koning (Duitsland / Zwitserland 2018, kleur, 100 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Sterre Koning is bekend als de zangeres, vlogster, presentatrice en actrice, die in 2016 bekend werd dankzij haar deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival (Fietje).

Dit van oorsprong Duits verhaal is een boekverfilming van een wereldwijde klassieker De Kleine Heks, geschreven door Otfried Preußler. Het boek is met gigantisch succes in 47 talen uitgebracht.

De kleine heks wil dansen met de andere heksen tijdens de Walpurgisnacht, maar ze is slechts 127 jaar oud en dus nog veel te jong. Omdat ze in het geheim naar het feest sluipt en wordt betrapt, krijgt ze als straf alle spreuken van het grote magische boek te leren in slechts één jaar. Zij moet bewijzen dat ze een goede heks is. Maar de boze heks Rumpumpel wil voorkomen dat ze succesvol is en ook de kleine heks zelf is bepaald niet zo ijverig.

Mama Planeet “Wat een ontzettend leuke film. De Kleine Heks is een feel good film voor alle leeftijden die je graag op het grote scherm wilt zien.”

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

100 min

Reacties op DE KLEINE HEKS 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief