CASPER EN EMMA - BESTE VRIENDJES Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 5 JUN

Genre: kleuterfilm, familiefilm, Boekverfilming

Regie: Arne Lindtner Næss
Met o.a. Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen en Janne Formoe.
(Noorwegen, kleur, 74 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: alle leeftijden (3+)

29 mei 2019 komt de nieuwe Casper en Emma film, Casper en Emma op jacht naar de schat, uit.
Maar eerst vertoond Cinema Islemunda nog de kleuterfilm (op het grote scherm), Casper en Emma - Beste Vriendjes, zodat de bezoekertjes kunnen zien hoe Casper en Emma de beste vriendjes zijn geworden.

Casper en Emma heten eigenlijk Karsten og Petra en hun knuffels heten Frøken Kanin en Løveungen. Deze Karsten en Petra zijn al 20 jaar razend populair in Noorwegen en Denemarken, waar ze in eerste instantie bekend werden door de boeken van Tor Åge Bringsværd (tekst) en Anne G. Holt (illustraties).
https://www.stralendschrijven.nl/casper-en-emma-noorwegen/

Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn.
De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa meteen mee naar huis nemen.
Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien.
Ze is erg verdrietig. Als ze dan eindelijk jarig is krijgt ze niet één grote verrassing maar twee!
Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!

Casper en Emma - Beste Vriendjes is een geweldige film zoals een kleuterfilm hoort te zijn, gecombineerd met heerlijke, kleurrijke animaties om de speelsheid van Casper en Emma te verbeelden. Met veel aandacht voor emoties voor alle rollen. Grappig, mooi, leuk en lief.

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

74 min

Reacties op CASPER EN EMMA - BESTE VRIENDJES 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief