ASTERIX - HET GEHEIM VAN HET TOVERDRANK Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 24 APR

Genre: Animatie, Stripverfilming

Regie - Louis Clichy
Bronmateriaal - René Goscinny, Albert Uderzo
Nederlandse stemmen: Dylan Haegens, Bas Keijzer, Huub Dikstaal, Marit Brugman en Rick Vermeulen (Frankrijk 2018, kleur, 84 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

50 JAAR ASTERIX EN OBELIX

Ruim een halve eeuw na de eerste verhalen rondom striphelden Asterix en Obelix is Gallië nog steeds niet veroverd door de Romeinen. Intussen zagen we de twee Galliërs in films en tekenfilms en ook in games ging het duo de Romeinen te lijf.

De bekende stripfiguren Asterix en Obelix nemen je mee in een nieuw avontuur!
Wat krijg je als je maretak, vis, bietensap en komkommer mixt? Net niet dé toverdrank van Panoramix, want daar heb je een geheim ingrediënt voor nodig en dat weet alleen de tovenaar!
In Asterix - Het Geheim van de Toverdrank zoekt Panoramix een opvolger, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen.
Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij ’het geheim van de toverdrank’ kan toevertrouwen. Panoramix’ rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen.

Kidsweek
“Het vinden van een opvolger is een serieuze taak, maar is gelukkig ook grappig.”

 

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op ASTERIX - HET GEHEIM VAN HET TOVERDRANK 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief