WONDER PARK Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 6 NOV

Genre: Animatie, Familiefilm

Regie: Dylan Brown
Nederlandse stemmen: Stefania, Jan Kooijman, Tim Douwsma, Peggy Vrijens, Matheu Hinzen, Murth Mossel, e.a. (Verenigde Staten 2018, kleur, 85 min.)
Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

June fantaseert er samen met haar moeder op los. Een draaimolen met vliegende vissen, een gewichtsloosheid-kamer en een vuurwerkwaterval. Het is allemaal te vinden in hun zelfbedachte pretpark. Wonder Land.
Maar wat blijkt? Dat pretpark bestaat dus écht!

Samen met haar ouders krijgt heldin June alle ruimte om haar fantasie de vrije loop te laten.
Thuis heeft zij een waar themapark gebouwd, Wonder Land. Met haar moeder verzint June de meest wonderlijke attracties voor het park, dat gerund wordt door de aap Peanut. Wanneer haar moeder echter ernstig ziek wordt en naar het ziekenhuis moet draait June 180 graden. Als zij op schoolreisje mee moet besluit June er tussenuit te knijpen. Vanaf dan staat haar een bijzonder avontuur te wachten, waardoor haar fantasie uiteindelijk weer ontwaakt.

Gids.tv
“Vooral voor kinderen is dit een animatiefilm die ze niet snel zullen vergeten door de kleurrijke beelden, een overvloed aan actie en de mooie animatiedetails, die in sneltreinvaart voorbijkomen.”

Kidsweek
“Wonder Park speelt zich af in een heel mooie wereld. Je kijkt je ogen uit in het wonderlijke park (…) vol spanning waardoor je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit.”

PRIJZEN

Aanvang 14:00 uur

Entree € 3.00

Entree + Filmhap € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

85 min

Reacties op WONDER PARK 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief