WONDER Film

CINEMA ISLEMUNDA

DO 6 DEC

Genre: Drama

Regie: Stephen Chbosky Met: Daveed Diggs, Julia Roberts, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Owen Wilson (Verenigde Staten 2017, kleur, 113 min.)

Beoordeling IMDb 8,0 / 10

Oscar nominatie 2018 voor de Nederlander Arjen Tuiten: Beste make-up en hairstyling

In hartverwarmend ‘Wonder’ loont goedheid uiteindelijk

Het inspirerende en hartverwarmende verhaal van August Pullman is gebaseerd op de populaire roman ‘Wonder’ van R.J. Palacio. Auggie wordt vertolkt door Jacob Tremblay, die ook al zo’n indruk maakte in de prachtige film Room. August Pullman is een jongen met een misvormd gezicht, die na jaren van thuisonderwijs de confrontatie met de buitenwereld aan moet gaan, te beginnen met de medeleerlingen van zijn basisschool. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij voor het eerst voet zet in groep 7 verandert hij in een onwaarschijnlijke held. Waar zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt kunt blijven als je bent geboren om op te vallen.

NRC “Net als in het boek laat de filmbewerking gebeurtenissen zien vanuit verschillende personages, onder wie Auggies emotioneel verwaarloosde zus. In de soms wat zoete maar ook hartverwarmende film leert iedereen dat goedheid uiteindelijk loont”

Parool “Regisseur Stephen Chbosky levert met Wonder een overtuigend en ontroerend pleidooi voor meer begrip en liefde in de wereld.” 

Volkskrant “…de cast bestaat uit charmante acteurs en geweldige kindacteurs.”

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 5.00

Entree + Filmhap € 12.50

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

113 min

Reacties op WONDER 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief