THEATER DE WINTER - REUSACHTIG COOL. Theater

BIBLIOTHEEK IJSSELMONDE

DI 17 OKT

Theater De Winter presenteert: Reusachtig Cool. Je zal maar een reus zijn, door je broer in zee gegooid worden, gered worden door een magische vis en een beetje getikte oma hebben.

Uiteindelijk kom je erachter dat je de zoon van een koning bent. Je moet de strijd aangaan met je kwaadaardige broer om de liefde van je leven te redden en uiteindelijk koning te worden. Dat alles overkomt Finn McCool. Reusachtig Cool is een spannende, humoristische en ontroerende voorstelling, gebaseerd op een oud Iers volksverhaal. Het samenspel tussen John de Winter en Martine van Ditzhuyzen is energiek, spannend en veel meer dan een optelsom van kwaliteiten.

Zie de trailer via: www.theaterdewinter.nl 

De voorstellingen van Theater De Winter zijn van een uitzonderlijk beeldende kwaliteit. Humor, spanning en ontroering smelten samen in boeiende vertellingen, die vaak een bestaand verhaal als uitgangspunt hebben. Zijn vermogen om poppen te manipuleren als ware het zijn medespelers en zijn prachtige stemgebruik met de oneindige variaties, maakt dat je vanaf het eerste ogenblik opgaat in de wondere wereld van het poppentheater. Naast theatermaker is John stemacteur van onder andere de stem van Knorretje in Winnie de Poeh.
•Toegang: 3 euro
•Tickets: haal je ticket bij de balie of via de website van de bibliotheek.
 

PRIJZEN

Aanvang 14.30 uur

Entree € 3.00

Koop hier uw kaarten 

 

DUUR VOORSTELLING

60 min

Reacties op THEATER DE WINTER - REUSACHTIG COOL. 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief