HET ONGELOOFLIJKE VERHAAL VAN DE MEGA GROTE PEER Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 17 OKT

Kom gezellig voorafgaand van de animatie film Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer knutselen in de activiteitenruimte van de bibliotheek. 

Het knutselen begint om 13:00 uur en de film om 14:00 uur.

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer
Genre: Animatie, Familiefilm 
Regie: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam en Philip Einstein Lipski. 
Nederlandse stemmen: Mats Hoogland, Nathalie Haneveld, Frank Hoelen, Hein van Beem. (Denemarken 2018, kleur, 79 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+

Animatieverfilming naar het gelijknamige geïllustreerde kinderboek van Jakob Martin Strid.

In het fris en fruitige ‘Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer,’ leven mens en dier zorgeloos samen. Zo kan het gebeuren dat de vriendelijke mensenburgemeester JB plotseling verdwijnt na een avondje dobbelen bij olifantje Sebastiaan en poes Mitcho.

In Solby, een klein en vredig havenstadje, is het leven goed voor Mitcho en Sebastiaan. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden met daarin een mysterieuze boodschap. De fles is gestuurd door de burgemeester die al een jaar vermist wordt.

JB is aangespoeld op een eiland dat bekendstaat als Het Mysterieuze Eiland, en uit een bijgeleverd zaadje groeit de volgende dag het kolossale stuk fruit uit de filmtitel. 

Met hulp van een professor verandert de megapeer in een huis, en na een verrukkelijke achtervolgingsscène met brandweerauto, in een rijdende badkuip, rondvliegende watermeloenen en de peer in kwestie zelfs in een boot (zien is geloven), waarmee het redden van de gestrande burgemeester kan beginnen.

**** de Volkskrant
“… liefdevolle aandacht voor zelfs de kleinste bijrollen…”

Lovethat.nl
“Inmiddels is de film een internationaal succes en al aan ruim 100 landen verkocht. 
En dat is niet voor niets. De film is leuk voor jong en oud! Hij zit vol met humor en spanning, het verhaal is makkelijk te volgen en qua design (prachtige animatie/beeldgrappen) zit het goed in elkaar.”

PRIJZEN

Aanvang film 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kids menu € 10.00

Koop hier je kaarten 

 

DUUR VOORSTELLING

79 min

Reacties op HET ONGELOOFLIJKE VERHAAL VAN DE MEGA GROTE PEER 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief