KAPITEIN ONDERBROEK - HET EERSTE GROTE AVONTUUR Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 25 APR

Genre: Animatie, Komedie, Familiefilm

Regie: Rob Letterman Met (stemmen): Mitchell van den Dungen Bille (Sjors), Sander van Amsterdam (Harold), Huub Dikstaal (Krupp / Kapitein Onderbroek), Fred Meijer (Prof. Poepiebroek), e.a. (Verenigde Staten 2017, kleur, 89 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+

Productie: Dreamworks (Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda) Kapitein Onderbroek, wie kent hem niet? De boeken over de slechts in een grote witte slip geklede superheld en zijn kameraden staan ongetwijfeld in vele kinderslaapkamers op de leesplank. De knotsgekke verhaaltjes van auteur Dav Pilkey, die zelf ook de tekeningetjes verzorgt in de boekjes, zijn immers al sinds 1997 mateloos populair. Het is dan ook niet heel gek dat animatiestudio Dreamworks de rechten van de verhalen kocht.

Schoolvrienden Harold en Sjors zijn twee echte kwajongens. Dikwijls zetten ze de boel flink op stelten met hun grappen en grollen. Dit tot grote ergernis van schoolhoofd Krupp, die de twee maar al te graag een lesje wil leren door ze in verschillende klassen te plaatsen. Om dit rampzalige noodlot te voorkomen, halen Harold en Sjors van alles uit de kast. Eén simpele plastic hypnose-ring uit een pak ontbijtgranen blijkt uiteindelijk de ultieme oplossing te zijn. Met deze ring kunnen Harold en Sjors meneer Krupp laten denken dat hij Kapitein Onderbroek is. En nu die normaal zo vervelende schooldirecteur een superleuke, maar niet al te snuggere held is, kun je daar als grapjassen maar beter gelijk goed van gebruik maken. Of misbruiken voor hun eigen kattenkwaad.

★★★★ Filmtotaal “De stijl heeft een bepaalde charme die de prent lekker sprankelend maakt.”

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur
 
Entree € 3.00
Entree + Kidsmenu € 10.00
 
 

 

DUUR VOORSTELLING

89 min

Reacties op KAPITEIN ONDERBROEK - HET EERSTE GROTE AVONTUUR 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief