K3 LOVECRUISE Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 23 MEI

Genre: familiefilm 

Regie: Frederik Sonck Met: K3, Nicolette van Dam, Tim Douwsma en Winston Post (België 2017, kleur, 95 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: alle leeftijden

De nieuwe meisje van K3 Klaasje, Hanne & Marthe gaan op cruise en dat betekent dolle pret.

De film speelt zich af op de SS Rotterdam (Maashaven te Rotterdam). Kapitein Bas (Winston Post, de aantrekkelijke buurman uit de serie Hallo K3) neemt de meiden van K3 mee op reis met het cruiseschip dat onder bezielende leiding van directrice Visschers (Nicolette van Dam) staat. Bas maant hen zich een beetje welwillend op te stellen, maar vanaf het moment dat ze voet aan boord zetten, lijkt het mis te gaan.

Zo blijkt Marthe haar hond Muffin te hebben meegenomen – terwijl huisdieren uitdrukkelijk verboden zijn, raakt Hanne verliefd op haar vroegere buurjongen Alex (Tim Douwsma) en draagt Klaasje een magische ketting. In haar parel blijkt namelijk een elf (Sven de Ridder) te zitten die op wraak zint. Genoeg ingrediënten dus voor een spannend verhaal! Als niet veel later buurman Marcel (Jacques Vermeire, ook uit de serie Hallo K3) onverwachts opduikt als verstekeling is de feestvreugde (of chaos) compleet. Zal het nog goedkomen?

★★★ de Volkskrant Verrassend: in plaats van identieke pakjes en danspasjes heeft K3 Love Cruise een fijne vormgeving; en de meiden dansen aanstekelijk dwars door het schip (de SS Rotterdam). Regisseur Frederick Sonck, die olijk naar andere films knipoogt, had zichtbaar zin om hier iets van te maken.”

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree+Kidsmenu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

95 min

Reacties op K3 LOVECRUISE 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief