GEHEIM AGENT MARNIE Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 20 NOV

Genre: Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm

Regie: Christoph Lauenstein
Nederlandse stemmen: Janouk Kelderman, Dennis Willekens, Lucas Dietens, Juliann Ubbergen, e.a.
(Duitsland 2018, kleur, 90 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor. Dit maakt het een uitstekende familiefilm, omdat de humor ook voor volwassenen vermakelijk is. Een leuk-spannend en plezierig bioscoopavontuur voor het hele gezin.

De verwende huiskat Marnie Zonlicht woont samen met haar baasje Rosalie in Sufstad. Ze is nog nooit buiten geweest en kent de ‘echte wereld’ alleen door de ogen van haar favoriete misdaadprogramma ‘Agent Ohura’. Op een dag staat de broer van Rosalie (ome Paul) op de stoep, en hij laat Marnie geloven dat hij geheim agent is. Paul haat katten, en door haar erin te luizen eindigt Marnie op een ‘geheime missie’ in een doos onderweg naar de Noordpool. Maar de doos valt van de bezorg bus en belandt in een weiland waar ze Elvis (een laffe waakhond, vluchtend voor zijn baasje boer Hoon), Mambo Jambo (een ‘zebra’ die graag het circus in wil) en Eisbrand (een haan die op zoek is naar innerlijke vrede, en op de vlucht om niet in de kippensoep te belanden) ontmoet, en samengaan ze op avontuur om de mysterieuze inbraken in Sufstad op te lossen. Die blijken uiteindelijk gepleegd door ome Paul. Marnie en haar vriendjes worden vals beschuldigd, maar door samen te werken en hun onvoorwaardelijke vriendschap lukt het ze om ome Paul te ontmaskeren.

CinemaZed
‘Een vrolijk en doldwaas verhaal dat los gebaseerd is op de Bremer Stadmuzikanten, het sprookje opgetekend door de gebroeders Grimm.”

De Telegraaf
"Humor, emotie, verrassingen."

 

PRIJZEN

Aanvang 20.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Filmhap € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

90 min

Reacties op GEHEIM AGENT MARNIE 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief