DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN (NL) Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 15 MEI

Zoals elke maand kun je weer gezellig komen knutselen voorafgaand aan de filmvoorstelling.

Deze maand (mei 2019): De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen (NL)
Het knutselen begint om 13:00 uur en de film om 14:00 uur

Genre: Animatie, Familiefilm

Regie: Freek Quartier en Jens Møller
Nederlandse stemmen: Georgina Verbaan, Elsje Scherjon, Armin van Buuren, Richard Groenendijk en Loes Luca (Nederland 2018, kleur, 83 min.)

Een nieuw avontuur van de dieren in het Grote Dierenbos, met Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever en ... DJ Wally, is een Nederlandse met de computer geanimeerde[ kinderfilm uit 2018 met in de hoofdrol de personages uit de televisieserie De Fabeltjeskrant.

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

website4mama.nl
“Het is een hele leuke en vertrouwde film, maar wel in een flitsend, nieuw jasje. Erg leuk om naar te kijken en de avonturen beelden herkenbare thema’s uit. Leuk om met je kinderen naartoe te gaan.”

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kids menu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

83 min

Reacties op DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN (NL) 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief