DOORNROOSJE Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 20 MAR

Regie: Clyde Geronimi
Nederlandse stemmen: Joke de Kruijf, Diana Dobbelman, Ingeborg Uyt den Boogaard, Jasperina de Jong, Rudi Falkenhagen, e.a.
(Verenigde Staten 1959, kleur, 72 min.)

Doornroosje werd genomineerd voor een Grammy Award en een Oscar in de categorie Beste Filmmuziek en voor een Young Artist Award in de categorie Best Musical.

Doornroosje of De schone slaapster (originele titel Sleeping Beauty) is een Amerikaanse animatiefilm van Walt Disney Animation. De film is gebaseerd op het sprookje van de Schone Slaapster zoals dat is opgetekend door Charles Perrault.

Doornroosje is één van de meest geliefde sprookjes aller tijden.

Geniet van de schitterende kleurige animaties en het klassieke verhaal van Disney’s Sleeping Beauty, en maak herinneringen voor het leven! De tijdloze legende, begint met de grootse viering van de geboorte van prinses Aurora. Maar deze heuglijke gebeurtenis maakt Maleficent, een van de meest spectaculaire slechteriken aller tijden, extreem jaloers.

Terwijl de jaren verstrijken, en de prinses opgroeit tot een prachtige en stijlvolle jonge vrouw, proberen de drie goede feeën er alles aan te doen om Aurora te beschermen. Maar helaas, op haar zestiende verjaardag prikt Aurora haar vinger aan een betoverd spinnewiel, en valt door Maleficent’s spreuk in een diepe slaap. Alleen de moedige prins Filip kan een vuurspuwende draak verslaan en zich een weg vechten naar de toren om de prinses uit haar dromen te doen ontwaken.

Dit Disney-sprookje is de ultieme combinatie van magie, avontuur en romantiek!
Een heerlijke spannende sprookjesfilm, ook als je geen kind meer bent.

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kids menu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

72 min

Reacties op DOORNROOSJE 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief