OP REIS MET DIETRICH EN PIAF Theater

CULTUURRAAD VOOR OUDEREN

ZO 16 FEB

De Stichting Cultuurraad voor Ouderen IJsselmonde nodigt U uit voor een gezellige middag op Zondag 16 februari 2020.

Op reis met Dietrich en Piaf
Het verhaal over de vriendschap tussen Marlene Dietrich en Édith Piaf.

Een huiskamer-concertante, gebaseerd op de muziek van
Marlene Dietrich en Édith Piaf.
Ooit waren zij boezem vriendinnen, ondanks hun verschillende karakters: Piaf de mateloze, die het leven en de liefde opdronk tot de laatste teug en Dietrich de bedachtzame, die elke stap van haar carrière en privéleven zorgvuldig plande.
Zij zingen uiteenlopend, Franse chansons, Duitse liederen en Engels repertoire, veelal uit de jaren veertig en vijftig! O.a. Ich bin von Kopf bis Fuss auf Liebe eingestellt, La Vie en Rose, Lili Marleen, Sag mir wo die Blume sind.

Het programma “Op reis met Dietrich en Piaf”, neemt u mee op een nostalgische internationale reis naar muziek van vroeger!
Van Berlijn naar Parijs, naar Amerika en naar andere plekken op de wereld.

Édith Piaf (1915-1963), de kleine mus tegenover Marlene Dietrich (1901-1992), de lange witte engel. Het contrast kon niet groter!
Een intrigerend verhaal over glamour, verlies, vriendschap, verraad, spijt en eenzaamheid!
Het is een fijnzinnige mozaïek over twee vrouwen die veel geheimen met zich meedroegen, het raak je hart en laat je nadenken.

Frédérque Sluyterman van Loo speelt Dietrich. Zij won in 2002 en 2006 de John Kraaijkamp Musical Award.
Dit seizoen speelde zij Maria Callas in Callas|Onassis|Kennedy, een muzikale vete en speelde tv-rollen in o.a. GTST, Lekker Lang Lusse, Vrienden Voor Het Leven, Vrouwenvleugel, Voetbalvrouwen, Gooische Vrouwen. en onlangs nog in Danny Lovinski.

Irene Kuiper speelt Piaf. Zij was dit seizoen o.a. als Jackie Kennedy te zien in Callas|Onassis|Kennedy. Zij speelde tv-rollen in Topstars, Oppassen, GTST, Lekker Lang Lusse, Vrienden Voor Het Leven, Vrouwenvleugel en onlangs ook nog Danny Lovinski.

Hans Cassa speelt de mannen in hun leven en begeleidt hen op de piano waarin humor, nostalgie, feit en fictie een verrassend geheel vormen.

PRIJZEN

Aanvang 14.30 uur

Entree € 6.00

Klik hier voor kaarten

 

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op OP REIS MET DIETRICH EN PIAF