DE GELAARSDE KAT Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 28 MAR

Genre: Animatie, Fantasie, Avontuur, Familie

Regie: Chris Miller
Nederlandse stemmen: Karin Bloemen, Anna Drijver, Stanley Burleson, e.a.
(Verenigde Staten, kleur, 90 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Deze spannende en komische animatiefilm van DreamWorks Animation (Kung Fu Panda, Madagascar) vertelt het hilarische en dappere verhaal van een van de meest geliefde karakters uit de Shrek reeks: het schattige zwaardvechtende katje Puss In Boots (de gelaarsde kat).

Een klassiek sprookje in een nieuw jasje. Deze overduidelijke parodie op Zorro werd door fans wereldwijd in de harten gesloten. Het is dan ook niet zo gek dat de kat nu zijn eigen film heeft gekregen. 

De Gelaarsde Kat volgt het beproefde Shrek-recept: een klassiek sprookje dient als uitgangspunt, waarna het verhaal wordt ‘opgeleukt’ met elementen uit en verwijzingen naar andere sprookjes. Centraal in de film staat de vriendschap tussen de Gelaarsde Kat en Humpty Dumpty. De twee kameraden beginnen een zoektocht naar magische bonen. Via de bonenstaak die daaruit groeit, willen zij de beroemde Gouden Gans en haar gouden eieren stelen. Een belangrijke rol is weggelegd voor dievegge Kitty Softpaw. 
Deze warmbloedige poes heeft haar zinnen gezet op zowel het goud als het hart van De Gelaarsde Kat.

Ad van de Donk (programmeur Cinema Islemunda)
“Dankzij de onweerstaanbare, temperamentvolle rode kater, de fijne komische knipogen en kwinkslagen en de mooie animaties verdient ‘Puss; een hele dikke voldoende. 
Een echte aanrader voor het hele gezin.”

PRIJZEN

Aanvang film 14.00 uur

Entree 3 euro

Entree+Kids menu 10 euro

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

90 min

Reacties op DE GELAARSDE KAT 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief