CATS: OP ZOEK NAAR KATTOPIA Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 9 OKT

Genre: Animatie, Avontuur, Komedie

Regie: Gary Wang
Nederlandse stemmen: Erik van der Horst, Matheu Hinzen, Peggy Vrijens, e.a.
(China 2018, kleur, 87 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+

Er zijn twee soorten katten, avontuurlijke en luie. Deze animatiefilm heeft ze allebei. Vader Banjer is niet vooruit te branden terwijl zoon Raf alles wil ontdekken. Ingrediënten voor een avontuurlijke film, met een nogal spannend randje.
Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur.

Op allerlei manieren probeert Raf de aandacht van zijn luie vader te trekken. Eén van de manieren is om zijn vader verhalen te laten vertellen. Na een verhaal over de zwerfkat geeft Banjer zijn zoon de ketting met kraal die hij ooit van de zwerfkat kreeg. Telkens vraagt hij om te vertellen over Kattopia, het kattenparadijs. Banjer heeft ooit eens verteld dat de moeder van Raf daarheen is gegaan.
De angst voor het onbekende van vader Banjer weerhoudt hem ervan om naar buiten te gaan, buiten dat de flat erg hoog is. Raf is wat ingenieuzer en meer vastberaden en bouwt met behulp van filmpjes op een tablet een vliegmachine.

Het vertrekken van het jonge katje zorgt ervoor dat vader Banjer de schrik om het hart krijgt en besluit de woning te verlaten om zijn zoon achterna te gaan. Dit doet hij samen met huisgenoot papagaai Ar. Vanaf dat moment begint er een zoektocht a la Finding Nemo waarin de zoon en vader afzonderlijk van elkaar in allerlei vreemde en spannende situaties terecht komen.
De glazen kraal blijft hierin een leidende factor.

PRIJZEN

Aanvang film 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu €10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

87 min

Reacties op CATS: OP ZOEK NAAR KATTOPIA 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief