Maandag 8 Oktober 2018

Doe mee aan de kerstvoorstelling in Islemunda

Spelers gezocht uit IJsselmonde!

Theatergroep Mangrove is op zoek naar talentvolle amateurspelers die het leuk vinden om mee te spelen in onze professionele kerstvoorstelling! Lijkt het jou leuk om een rol te spelen en/of te zingen in een moderne en Rotterdamse versie van het kerstverhaal ‘Het meisje met de zwavelstokjes’? Meld je dan gauw aan!

Wat?
Theatergroep Mangrove produceert in coproductie met Islemunda deze voorstelling in de theaterzaal van Islemunda. Het wordt een grote voorstelling met professionele acteurs, live muziek, kinderen en amateurspelers! De voorstelling heet ‘All You Need Is Kerst’ en is geïnspireerd op het televisieprogramma ‘All You Need Is Love’. In de voorstelling is het publiek te gast bij een live opname van een televisieprogramma, een show waarin allerlei leuke verrassingen zitten. Eén van de gasten is het meisje met de zwavelstokjes, zij vertelt het welbekende kerstverhaal dat op een iets andere manier afloopt dan in het sprookje staat. De spelers die wij zoeken, zullen andere gasten spelen die in dit programma een vriend of geliefde verrassen. Je speelt dus één of twee scènes. 

Wanneer?
De voorstellingen vinden plaats op 19, 20, 21 en 22 december. Op zaterdag 22 december is er zowel een matinee als een avondvoorstelling. Bij veel aanmeldingen zullen er twee amateurcasts gemaakt worden, dan speel je 2 of 3 voorstellingen. De repetities zullen plaatsvinden op zondag 2 dec van 11:00-14:00, donderdag 6 dec van 19:00-22:00, zondag 9 dec van 11:00-14:00, donderdag 13 dec van 19:00-22:00, zondag 16 dec van 14:00-18:00.
Hoe veel van deze repetities je bij moet wonen, hangt af van welke rol je speelt. Bij de generale repetitie op dinsdag 18 december van 18:00 - 22:00 en de repetitie op zondag 6 december van 14:00-18:00 moet iedereen aanwezig zijn.

Wie zoeken we?
Wij zoeken gemotiveerde spelers (18+) die in korte tijd een voorstelling kunnen repeteren. Een aantal rollen zal ook een zangsolo hebben. Dus lijkt het je leuk om de sterren van de hemel te spelen in een professionele voorstelling? Meld je dan vóór 16 oktober aan door een mailtje te sturen naar info@theatergroepmangrove.nl. Vermeld hierin ook of je andere talenten hebt, zoals zingen of het bespelen van een instrument. Iedereen die zich aanmeldt, mag op auditie komen. Deze vindt plaats op dinsdag 30 oktober tussen 19:30-22:00 in Islemunda, Podium van IJsselmonde, Herenwaard 17 in Rotterdam. 
Voor deze auditie hoef je niets voor te bereiden. Belangrijk is dat je zin hebt om te spelen en beschikbaar bent op de afgesproken repetities en speeldagen. Deelname aan dit project is helemaal gratis.

Kinderen
Wij zijn ook op zoek naar kinderen tussen de 8 en 12 jaar, die de jonge versie van het meisje met de zwavelstokjes en haar vriendjes zullen spelen. Ook zij kunnen zich aanmelden via info@theatergroepmangrove.nl. 
Zij worden dan uitgenodigd voor een auditie op woensdag 31 oktober tussen 15:00-17:00. Hen wordt gevraagd een couplet en refrein van een Nederlands of Engels kerstliedje voor te bereiden.